ITF

Installatie Techniek Friesland 

WINKEL

 

Four Elements

Airco's en toebehoren

mitsubishi

Mitsubishi Electric MSZ SERIE 7.1Kw/ R32 COOL&HEAT

24000Btu / montage mogelijk

Omschrijving Mitsubishi Electric MSZ SERIE 7.1Kw/24000Btu R32 COOL&HEAT + WIFI
MITSUBISHI MSZ-SERIE 7.1Kw / 24000Btu Afgevuld met het meest milieu vriendelijkste koudemiddel R32 COOL & HEAT + WIFI VOORBEREIDING.

Dit Mitsubishi Electric MSZ-HR71VF / MUZ-HR71VF 7.1Kw / 24000Btu enkele split unit wandmodel Mitsubishi Electric heeft een stijlvol design en de warmtepomp is te bedienen met de infrarood afstandsbediening voorzien van een timerfunctie, tevens is er WiFi dmv het bijkopen van een wifi - module mogelijk, € 89.50) deze kunt u vinden op de pagina toebehoren. inclusief montage kost deze € 99.-


Met deze single-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale antiallergeen en antivirus luchtfilter van alle verontreinigingen ontdaan, waaronder ook nare luchtjes, sigarettenrook, pollen, stof en andere microdeeltjes zoals bacteriën en schimmels. Met deze Mitsubishi Electric MSZ-HR single-split wandmodel airconditioning biedt u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij de milieuvriendelijke R32 koudemiddel met een energielabel van A +++ / A ++ met 7.0 EER en 5.2 COP. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast uiterst laag met 21/30/37/46 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.


Ideaal voor gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis, als bij u op kantoor op u werkplek, veel units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van een kamer kan worden uitgebreid. Ontworpen om kleine tot middelgrote applicaties te verwarmen of te koelen, biedt de mitsubishi MSZ serie een artistieke en moderne airconditioningoplossing. Voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en LED-temperatuurweergave.Berekening voor Airconditioning:

De inhoud in m3 wordt berekend door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houd wel rekening met een plat dak, ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die warmte afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed, 5 meter lang en 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4x5x2,5 = 50 m3, 30 watt per kuub is totaal 1500 watt op koelcapaciteit, een 2,5 KW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een DC inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik) inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen.Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik)Product informatie:

* Energiebesparing tijdens stand-by modus Het stroomverbruik wordt met ongeveer 80% gereduceerd bij gebruik op stand-by. * Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan. Minder energieverbruik en stops resulterend in een verminderd energieverbruik tot wel 30% minder dan diverse andere merken. * Alleen ventileren is ook mogelijk, het systeem kan gebruikt worden als ventilator en blaast gezuiverde lucht zonder verwarming of koeling. * Power modus, deze kan worden geselecteerd voor snel verwarmen of koelen; wanneer de gewenste temperatuur wordt bereikt, keert het apparaat terug naar de vooraf stationaire energie modus. Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan.Minder energieverbruik en stopt resulterend in een verminderd energieverbruik tot wel 30% kinder dan diverse andere merken. * Alleen ventileren is ook mogelijk, het systeem kan gebruikt worden als ventilator en blaast gezuiverde lucht zonder verwarming of koeling. * Power modus, deze kan worden geselecteerd voor snel verwarmen of koelen; wanneer de gewenste temperatuur wordt bereikt, keert het apparaat terug naar de vooraf stationaire energie modus.Automatische omschakeling koelen & verwarmen, Selecteert automatische de verwarming of koelmodus om de door u temperatuur snel te kunnen bereiken.

Comfortabele slaapmodus
Deze innoverende stand verhoogt het leefcomfort door een specifieke temperatuurverloop te volgen.

Verticale Luchtverdeling dmv 4D Auto Swing
Mogelijkheid om de uitblaaslamellen automatisch verticaal te laten bewegen, voor een gelijkmatige luchtstroom en temperatuurverdeling in de kamer.

Automatische ventilatorsnelheid
Selecteert automatisch de tijdelijke ventilatorsnelheid om de temperatuur snel te bereiken en te handhaven.
Ventilator snelheden, Met één toets zijn alle opgegeven ventilatorsnelheden selecteerbaar.

* Ontvochtigings functie,Hiermee wordt de luchtvochtigheid verlaagd zonder variaties in kamertemperatuur.

* Reinigings Lucht filtersysteem.
Dit filter systeem vangt Stofdeeltjes, Schadelijke organische Chemische stoffen zoals Bacteriën & Virussen en Allergenen op, Ook dit systeem dier en tabak geuren om in schone zuivere lucht, dit komt zeker ten goede aan u leefklimaat. * 24-uurs timer, Deze kan worden ingesteld om de werking op elk gewenst moment tijdens een periode van 24 uur het airco systeem in te schakelen. * Infrarood Afstandsbediening vv vele handige opties, Start en Stopt en regelt het gehele aircosysteem op afstand. * Auto-herstart, Het apparaat start automatisch opnieuw op, naar de oorspronkelijke instellingen voor de stroomuitval.

* Zelfdiagnose,
Vereenvoudigt het onderhoud door systeemfouten en eventuele op het display aan te geven.

Productinformatie: MSZ-HR71VF / MUZ-HR71VF

Buitenunit

Geluidsdruk 66 db op de hoogste stand
Koelvermogen 6.106 Kcal/h ( 7.1 kW )
Verwarmingsvermogen 6.966 Kcal/h ( 8.1 kW )
Koelmiddel R-32
Warmtepomp Ja
Opgenomen vermogen koelen/verwarmen 2.33 kW / 2.44 kW
Luchtstroomeenheid buiten: 42,8 m3 / u

Buitenunit afmetingen ( B x D x H) 80Cm x 71Cm x 29Cm
Gewicht 52.5 kilo
Vloeistofleiding diameter 1/4 x 1/2

Binnen unit:
Minimaal geluidsniveau ( binnenunit) 33/38/44/50 db
Luchtstroomeenheid binnen (min / max): 10,4 / 12,6 / 15,4 / 19,6 m3 / h
Energie-efficiëntieklasse ( koelen) A++
Energie-efficiëntieklasse ( verwarmen) A+
SEER / SCOP 7.0 / 5.2
Wifi is Optioneel
Afstandsbediening Ja

Binnenunit afmetingen ( B x D x H ) 92Cm x 31 Cm x 26 CmAls u een betaalbare kwaliteit airconditioner zoekt met de allerlaatste techniek en techniek dan is een Mitsubishi Aircosysteem een ​​zeer verantwoorde keuze!Milieu gegevens: Mitsubishi 7.1 kW buitenunit
Koudemiddel: type R32
Hoeveelheid koudemiddel: 1.05 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het apparaat aanwezig is: 708
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwing: Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas.* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of F-Gas gecertificeerd bedrijf. Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.Prijs:
€ 1.821,22
Inbegrepen btw 21%
€ 316,08


Voorwaarden - Opmerking bij zending
 
E-mailen
Bellen
Map
Info