ITF

Installatie Techniek Friesland 

WINKEL

 

Four Elements

Airco's en toebehoren

Daikin Sensira 5Kw

Daikin Sensira 5Kw

18000BTU / montage mogelijk

mschrijving Daikin Sensira 18000Btu/5.0KW R32 - COOL&HEAT - WIFI


DAIKIN 5.0Kw / 18000Btu COOL & HEATH + WIFI Voorbereiding , Meest milieu vriendelijke koudemiddel R32 !
Nieuw model, Design front in de kleur Mat wit.

Daikin is een A-KWALITEIT Aircosysteem met een laag energieverbruik en aangenaam comfort in koude en warme dagen!Het vlakke, stijlvolle voorpaneel verleden uitstekend in elk interieur en is eenvoudiger te reinigen. De kleur van de Daikin binnenunit is mat wit! Daikin kiest voor de milieuvriendelijke R-32 koudemiddel om het milieu te reduceren dankzij het hoge energierendement. Online-bediening: bedien uw airco systeem vanuit u luie stoel of waar ter wereld u ook bent via een Wifi-App te verkrijgen tegen meerprijs van € 89.50 , inclusief montage kost deze € 99.-Ideaal voor gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis, als bij u op kantoor op u werkplek, veel units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van een kamer kan worden uitgebreid. Ontworpen om kleine tot middelgrote applicaties te verwarmen of te koelen, biedt de daikin is een artistieke en moderne airconditioningoplossing. daikin is een artistieke en moderne airconditioningoplossing. Voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en LED-temperatuurweergaveBerekening voor Airconditioning:

De inhoud in m3 wordt berekend door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houd wel rekening met een plat dak, ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die warmte afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed, 5 meter lang en 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4x5x2,5 = 50 m3, 30 watt per kuub is totaal 1500 watt op koelcapaciteit, een 2,5 KW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een DC inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik) inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% omvormer inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug naar en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen. realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik)Productkenmerken:

* Energiebesparing tijdens stand-by modus Het stroomverbruik wordt met ongeveer 80% gereduceerd bij gebruik op stand-by.
* Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan. Minder energieverbruik en stops resulterend in een verminderd energieverbruik tot wel 30% kinder dan diverse andere merken. . * Alleen ventileren is ook mogelijk, het systeem kan gebruikt worden als ventilator en blaast gezuiverde lucht zonder verwarming of koeling. * Power modus, deze kan worden geselecteerd voor snel verwarmen of koelen; wanneer de gewenste temperatuur wordt bereikt, keert het apparaat terug naar de vooraf stationaire energie modus

Automatische omschakeling koelen & verwarmen, Selecteert automatische de verwarming of koelmodus om de door u temperatuur snel te kunnen bereiken.

Comfortabele slaapmodus
Deze innoverende stand verhoogt het leefcomfort door een specifieke temperatuurverloop te volgen.

Verticale Luchtverdeling dmv 4D Auto Swing
Mogelijkheid om de uitblaaslamellen automatisch verticaal te laten bewegen, voor een gelijkmatige luchtstroom en temperatuurverdeling in de kamer.

Automatische ventilatorsnelheid
Selecteer automatisch de tijdelijke ventilatorsnelheid om de temperatuur snel te bereiken en te handhaven.

Ventilator snelheden, Met één toets zijn alle opgegeven ventilatorsnelheden selecteerbaar.

* Ontvochtigings functie, Hiermee wordt de luchtvochtigheid verlaagd zonder variaties in kamertemperatuur. * Reinigings Lucht filtersysteem. Dit filter systeem vangt Stofdeeltjes, Schadelijke organische Chemische stoffen zoals Bacteriën & Virussen en Allergenen op, Ook dit syteem dier en tabaks geuren om in schone zuivere lucht, dit komt zeker ten goede aan u leefklimaat. * 24-uurs timer, Deze kan worden ingesteld om de werking op elk gewenst moment tijdens een periode van 24 uur het airco systeem in te schakelen. * Infrarood Afstandsbediening vv vele handige opties, Start en Stopt en regelt het gehele aircosysteem op afstand.* Auto-herstart, Het apparaat start automatisch opnieuw op, naar de oorspronkelijke instellingen voor de stroomuitval.

Productinformatie:

Wij verkopen de europese uitvoering van Daikin namelijk de FTXC50B / RXC50B

Capaciteit 5.0 Kw / Btu 18000

Energieklasse: koelen A ++ / verwarmen A +

Functies: Koelen / Verwarmen / Ontvochtigen / Ventileren / Luchtreinigen

Milieuvriendelijke Koudemiddel: Type R32

SEER 6,45 / SCOP 4.42

Wifi App & Afstandsbediening

DC-omvormer

Afmetingen binnenunit 99cm B x28cm H x25cm D

Afmetingen buitenunit 84cm Bx 62cm H x 30cm D

Gewicht binnenunit 9.5 Kilo - Gewicht buitenunit 39 Kilo

Geluidsniveau binnen unit: Laag 29/33/39/45

Geluidsniveau buiten unit: Slechts 48 Db

Leidingmaten: 1/4 x 1/2 inch


Als u een betaalbare kwaliteit airconditioner zoekt met de allerlaatste techniek en kwaliteit op kwaliteit en techniek dan is een Daikin Aircosysteem een ​​zeer verantwoorde keuze!Milieu Gegevens: Daikin 5.0 Kw buitenunit
Koudemiddel: R32 Type
Hoeveelheid koudemiddel: 0,60 kg / CO2 equivalent van de Hoeveelheid F-Gas to Apparaat aanwezig is: 405
GWP Waarde 675 per kilo
Waarschuwing Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas .* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of F-Gas gecertificeerd bedrijf. Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.


Prijs:
€ 996,28
Inbegrepen btw 21%
€ 172,91


Voorwaarden - Opmerking bij zending
 
E-mailen
Bellen
Map
Info