ITF

Installatie Techniek Friesland 

WINKEL

 

Four Elements

Airco's en toebehoren

Gree Lomo eco

Gree Lomo eco 7Kw

24000BTU / montage mogelijk

Omschrijving Gree Lomo Eco 7.0Kw/24000Btu R32 - COOL&HEAT - WIFI


Gree Lomo Eco 7.0Kw / 24000Btu ( 220M3 ) + Wifi Cool & Heath ! Een A-Merk kwaliteit airconditioner voor een lage prijs Wij leveren deze met 3 jaar garantie !

De nieuwe Gree-serie "LOMO ECO" Airconditioning is een stijlvol binnenpaneel, Voorzien van vele standaard opties:
Met Het Nieuwe auto-schoonmaak systeem, biedt dit modellen Ook een Laag geluidsniveau, Een opvallend vormgegeven binnenpaneel dat er niet alleen aantrekkelijk uitziet, het is een intelligend zelf reinigend systeem, De Gree Lomo eco modellen gebruiken een hoge COP Inverter technologie voor economische airconditioning en verwarming met verbeterde COP cijfers.


De kenmerken kenmerken van de Gree Lomo Eco 24: (220 m3)
De Gree Lomo eco 24000btu / 7.0kw - deze kan koelen en verwarmen, Heeft de zeer zuinige Energie klasse A ++, WIFI met handig te installeren APP, Afstandbediening, Afgevuld met het milieu vriendelijke R32 koudemiddel, Dc Inverter systeem, Elegante witte afwerking, Intelligent automatisch herstart systeem, Comfortabele slaapcurven, Koude lucht, Led informatie scherm, Timer, Intelligent zelf ontdooier systeem, Intelligent automatisch schoonmaak systeem, "Turbo-knop" voor Full-power , Zelfdiagnose systeem.



Het systeem is Ideaal voor het gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis als bij u op kantoor op een werkplek, De units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van elke ruimte kan worden verdeeld. Ontworpen om kleine tot middelgrote ruimtes te verwarmen of te koelen, biedt de Lomo eco serie een artistieke en moderne airconditioning oplossing. Voorzien van een goed werkende vlak paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en op het binnen paneel geeft deze in LED de temperatuurweergave aan.



Berekening voor Airconditioning:

De inhoud in m3 wordt berekend door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houdt u wel rekening met bijvoorbeeld een plat dak ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed en 5 meter lang, 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4mx5mx2,5m = 50 m3, 30 watt per kuub is totaal 1500 watt capaciteit koelcapaciteit, een 2,5 KW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een aircosysteem uitgerust met een DC-omvormer het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan niet meer nodig hebben dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen.InverterInverter het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan niet meer nodig hebben dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik)



Gree is een van de grootste Airconditioning fabrikanten ter wereld. Een op de drie airconditioners worden gemaakt in de fabrikant van Gree airconditioning. Wat veel mensen niet weten is dat Gree airconditioning tevens producent is van vele andere bekende merken die zelf geen airconditioning systemen fabriceren, De Zogenaamde Brand merken, Wereldwijd heeft Gree 7 grote productie vestigingen onder andere in China, Brazilië Etc etc. Gree heeft met haar airconditioners een complete productie in eigen beheer. Meer dan 12.700 verschillende apparaten en wereldwijd 300 miljoen gebruikers Met zijn Mega fabriek en 70.000 medewerkers die garant staan ​​voor de kwaliteit van een Green product airconditioning. Om de hoogwaardige kwaliteit aan u te kunnen waarborgen voeren zij op alle airconditioners een honderd procent eind controle uit ! Zodat Gree de kwaliteit van de airconditioners 100 0/0 kan waarborgen. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een uitermate goed product van topkwaliteit in huis haalt. Gree met een jaaromzet van $ 10,2 miljard en een productiecapaciteit van 55 miljoen apparaten per jaar mag Gree zich met recht dé grootste airconditioner fabrikant ter wereld noemen. Een op de drie aan airconditioners wereldwijd komt uit de fabriek van Gree Mega Factory.

Gree levert alle modellen airconditioners, Van een eenvoudige tot zeer geavanceerde airconditioner tot een standaard unit, met een capaciteit van 2,5kw klein tot een grote capaciteit airconditioner 7,0kw. U kunt het niet bedenken van Gree heeft het in haar assortiment Tevens kunt u bij Gree terecht voor een kwalitatieve lucht warmtepomp met een hoog rendement systeem voor u, chalet, woonboot, tiny house, slaapkamer, of een kantine, productie ruimte, kantoorruimte binnen u bedrijf.



Product informatie :

I Feel ( temperatuursensor in de afstandsbediening )
Timer, automatische herstart, warme start, zelfdiagnose,
Intelligente ontdooien, geforceerd ontdooien, wintermodus, nachtmodus,
Droge warmtewisselaar van de binnenunit na uitschakeling, Soft start, Lock.
Automatisch verticale luchtstroom richten.
Ventilatorsnelheden binnenunit: 7.
Cold plasma
inclusief wifi bediening op telefoon of tablet
Koelcapaciteit (Min./Nom./Max): 1,93 / 6,15 / 8,85 kW
Verwarmingsvermogen (Min./Nom./Max): 1,8 / 7,4 kW
Verbruik - koeling (Min./Nom ./ Max): 0,43 / 1,9 / 3,1 kW
Verbruik - verwarming (Min./Nom./Max): 0,43 / 1,9 / 3,75 kW
Nominale efficiëntie EER-koeling: 3.68
Seizoens efficiëntie SEER: koeling: 7
SCOP : 4
Energielabel: koelen A ++ / verwarmen A
Werkings bereik verwarming -22 + 24 ° C
Geschikt voor ruimtes tot: 220M3
koudemiddel: R 32

Afmetingen Binnen unit: 30cm h x 96 B cm x 22cm D / Gewicht: binnen unit 13,5 kg
Geluidsdruk binnen unit bij koeling Hoog 48db / Nom. 39db / Laag 36db / Stil 33db: 48/39/36/33 dB
Afmetingen Buitenunit: 70cm x 96cm x 39cm H x B x L / Gewicht buitenunit 53,5 Kg
Geluidsdruk buiten unit bij koeling is fluisterstil namelijk slechts 56Db en dat is echt niet veel voor een grote machine.



Als u een betaalbare kwaliteit airconditioner zoekt met de allerlaatste technieken innovatie dan is een Gree lomo eco airconditioner een zeer verantwoorde keuze!





Milieu gegevens Gree 7.0 kW buitenunit
Koudemiddel type R32
Hoeveelheid koudemiddel gas 1.33 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het apparaat aanwezig is: 877.5
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwingen : Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas.



* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of F-Gas gecertificeerd bedrijf. Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.


Prijs:
€ 927,28
Inbegrepen btw 21%
€ 160,93


Voorwaarden - Opmerking bij zending




 
E-mailen
Bellen
Map
Info