ITF

Installatie Techniek Friesland 

WINKEL

 

Four Elements

Airco's en toebehoren

Gree vloer model

Gree Wand/vloer model 3.5Kw

12000BTU / montage mogelijk


Omschrijving: Gree Wand / Vloerconsole 3.5kW/12000Btu R32 - COOL&HEATH + Wifi


Gree 3.5Kw / 12000Btu (120M3) + Wifi Cool & Heat! Een A-Merk kwaliteit airconditioner voor een lage prijs !
Deze leveren wij inclusief 3 Jaar Garantie!

Compact vloermodel met een eenvoudig en plat ontwerp, harmonisch passend in elk interieur. Deze lucht-lucht warmtepomp inverter wand / vloerconsole type GEH beschikt standaard over een infrarode afstandsbediening en ingebouwde wifi adapter.
Uitermate geschikt voor een werkkamer, huizen met een puntdak, op de zolder plaatsing tegen het knie schot is mogelijk, voor mensen die een wand cassette niet mooi vinden, deze wordt juist laag geplaatst net boven de grond. Of onder een vensterbank byvoorbeeld.

Het nieuwe Wandconsole / Vloermodel Airconditioning heeft een stijlvol binnenpaneel, Voorzien van vele standaard opties:
Met het nieuwe auto-clean systeem, bieden deze modellen ook een laag geluidsniveau. Deze hebben een opvallend vormgegeven binnenpaneel dat er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook helpt om het reinigen van de unit te voorzien. Deze gree vloermodellen modellen gebruiken een hoge COP Inverter technologie voor economische airconditioning en verwarming met verbeterde COP-cijfers


De kenmerken kenmerken van de Gree 3.5kw : (120 m3) Bereik.
Deze gree wandconsole 12000btu / 3.5kw - deze kan koelen en verwarmen, Heeft de zeer zuinige Energie klasse A ++, WIFI met handig te installeren APP, Afstandbediening, Afgevuld met het milieu vriendelijke R32 koudemiddel, Dc Inverter systeem, Elegante witte afwerking, Intelligent automatisch herstart systeem, Comfortabele slaapcurven, Koude lucht, Led informatie scherm, Timer, Intelligent zelf ontdooier systeem, Intelligent automatisch schoonmaak systeem, "Turbo-knop" voor Full-power , Zelfdiagnose systeem.

Ideaal voor het gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis als bij u op kantoor op een werkplek, De units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van elke ruimte kan worden verdeeld. Ontworpen om kleine tot middelgrote ruimtes te verwarmen of te koelen, biedt dit vloermodel / wand console een artistieke en moderne airconditioning oplossing.airconditioning oplossing. Voorzien van een goed werkende vlak paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt.Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en op het binnen paneel geeft deze in LED de temperatuurweergave aan.Berekening voor Airconditioning:

De inhoud in m3 wordt berekend door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houdt u wel rekening met bijvoorbeeld een plat dak ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed en 5 meter lang, 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4mx5mx2,5m = 50 m3, 30 watt per kuub is totaal 1500 watt capaciteit koelcapaciteit, een 2,5 KW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een aircosysteem uitgerust met een DC-omvormer het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan niet meer nodig hebben dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen.Inverter het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan niet meer nodig hebben dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik)Gree is een van de grootste Airconditioning fabrikanten ter wereld. Een op de drie airconditioners worden gemaakt in de fabrikant van Gree airconditioning. Wat veel mensen niet weten is dat Gree airconditioning tevens producent is van vele andere bekende merken die zelf geen airconditioning systemen fabriceren, De Zogenaamde Brand merken, Wereldwijd heeft Gree 7 grote productie vestigingen onder andere in China, Brazilië Etc etc. Gree heeft met haar airconditioners een complete productie in eigen beheer. Meer dan 12.700 verschillende apparaten en wereldwijd 300 miljoen gebruikers Met zijn Mega fabriek en 70.000 medewerkers die garant staan ​​voor de kwaliteit van een Green product airconditioning. Om de hoogwaardige kwaliteit aan u te kunnen waarborgen voeren zij op alle airconditioners een honderd procent eind controle uit ! Zodat Gree de kwaliteit van de airconditioners 100 0/0 kan waarborgen. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een uitermate goed product van topkwaliteit in huis haalt. Gree met een jaaromzet van $ 10,2 miljard en een productiecapaciteit van 55 miljoen apparaten per jaar mag Gree zich met recht dé grootste airconditioner fabrikant ter wereld noemen. Een op de drie aan airconditioners wereldwijd komt uit de fabriek van Gree Mega Factory.

Gree levert alle modellen airconditioners, Van een eenvoudige tot zeer geavanceerde airconditioner tot een standaard unit, met een capaciteit van 2,5kw klein tot een grote capaciteit airconditioner 7,0kw. U kunt het niet bedenken van Gree heeft het in haar assortiment Tevens kunt u bij Gree terecht voor een kwalitatieve lucht warmtepomp met een hoog rendement systeem voor u, chalet, woonboot, tiny house, slaapkamer, of een kantine, productie ruimte, kantoorruimte binnen u bedrijf.

PRODUCT INFORMATIE:

GREE VLOER / WANDCONSOLE GEH 12000/3.5KW

Geschikt voor ruimtes tussen 30 en 50 m² / 1200m3 bereik.

Lucht-Lucht warmtepomp, Dc inverter

Koelmiddel R32

Energielabel A++ label

Consumption power - cooling (Min./Nom./Max): 0.22 / 1.1 / 1.4 kW

Consumption power - heating (Min./Nom./Max):0.22 / 1.1 / 1.58 kW

Wifi module

Infrarood afstandsbediening met timer meegeleverd

Sleep timer / I-Feel ( temperatuursensor in de afstandsbediening )

Turbo functie ( maximale vermogen en ventilatorsnelheid zodat de ruimte snel gekoeld of verwarmd wordt )

7 snelheden

Functies Koelen, Verwarmen, Auto, Ventileren en Drogen

Selectie luchtuitlaat (ventilator bovenaan en onderaan of ventilator enkel bovenaan)

De ventilator bovenaan voorkomt dat koude lucht in de zomer neervalt en dat koude luchtstromen van het venster binnenkomen in de winter

Op - en neerzwenkende lamellen

Automatisch sluitende lamellen / Automatisch herstarten

Koelleiding: 1/4 x 3/8

Vermogen: 3.5 Kw

Afmetingen binnen unit BxHxD (cm): 70x60x21,5

Afmetingen buiten unit BxHxD (mm): 85x54x32

Geluidsniveau binnen unit dB(A): 26/32/37/42

Geluidsniveau buiten unit dB(A): 52/57

Gewicht binnen unit : 15.5 Kg

Gewicht buiten unit : 33 Kg

SCOP: 4.00 / SEER: 6.50Indien u een betaalbare kwaliteit airconditioner zoekt met de allerlaatste technieken en betere met innovatie dan is een Gree Lomo Eco airconditioner een zeer verantwoorde keuze!Milieu gegevens: Gree 3.5 kW buitenunit
Koudemiddel type R32
Hoeveelheid koudemiddel gas 0.60 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het apparaat aanwezig is: 405
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwingen: Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas.

* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of F-Gas gecertificeerd bedrijf. Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.


Prijs:
€ 1.030,29
Inbegrepen btw 21%
€ 178,81


Voorwaarden - Opmerking bij zending
 
E-mailen
Bellen
Map
Info